Cadeaubonnen

Het ideale cadeau: een dinerbon om eens lekker te komen eten in ons restaurant. Wij kunnen voor elk gewenst bedrag onze eigen dinerbonnen uitgeven.

Dinercadeaukaarten van andere organisaties worden niet door ons geaccepteerd.

High Tea

Onze chef heeft een Engels paspoort en is als geen ander in staat de klassieke, Engelse, high-tea-sfeer tot uitdrukking te laten komen in zijn gerechten. Behalve dezelfde thee als in de Tweede Kamer geniet u bij ons van een hartig en een zoet gedeelte. Het hartige gedeelte van uw high tea bestaat uit: versgeperste jus d'orange, huisgemaakte soep, gevolgd door diverse sandwiches: komkommer, zalm met roomkaas, oude kaas met de originele Branston pickles, eiersalade met tuinkers en serranoham met pijnboompitten en rucola-sla. Dan het zoete gedeelte: huisgemaakte scones, macarons en niet te vergeten muffins met aardbeienjam. De thee, koffie en melk worden gedurende de high-tea onbeperkt aangevuld, indien gewenst. De recensies?

"Heerlijke high-tea gehad. Verse ingrediënten, volop variatie. Super!!! Heel relaxed. Alle tijd gekregen die we wensten. We hebben genoten"

"Ik zou dit zeker aanraden aan anderen en vooral voor de high tea die was geweldig. De sfeer en gastvrijheid waren ook goed."

"Heerlijke high tea gehad. Volop keus. Zeer gevarieerd. Heerlijk vers gemaakt. Zeer de moeite waard!"